Categorieën
Uncategorized

Vroeg opstaan valt niet mee

Vroeg opstaan, snel uit bed. In dit geval om 04.00 uur. Water in je gezicht, twee plakken brood in de tas en een kop koffie in de thermoskan. Ik had twee weken eerder een mooi plekje gezien tussen Coevorden en de Krim. Een mooie plas in het gebied ‘de Grote Scheere’. De zon kwam niet helemaal daar op waar ik hem verwachtte, maar dat leverde misschien wel juist daarom dit mooie plaatje op. Om tegenover de zonsopgang te kunnen zitten, moest ik een hek over met daarop een bordje ‘verboden toegang’. Ik als brave burger heb dat natuurlijk niet gedaan. Uiteindelijk wan de zon op zo rond 05.00 uur en rechts van mij in de verte, stond een rij bomen. Juist achter deze bomen kwam de zon op. Maar ook de bewolking nam toe. Vervelend vond ik het. Maar toch na zo’n twintig foto’s genomen te hebben schee de zon nog even tussen twee wolkenlagen door met als dit het resultaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *