Ladies Night Hesselerhof

Foto’s gemaakt tijdens de Ladies Night in Oosterhesselen. Digitale bestanden (A4 formaat) kosten slechts € 1,00 per stuk. Je zet ze op je smartphone of tablet, of je kunt deze makkelijk en goedkoop zelf online of in een foto zaak laten afdrukken in elk gewenst formaat tot A4. Houdt er rekening mee dat je online of in de fotowinkel aanvinkt of aangeeft dat er geen kleurcorrecties gedaan hoeven te worden.

Let op!
De foto’s zijn copyright beschermd. Dat betekent dat je ze niet mag kopiëren voor anderen, maar uitsluitend voor eigen gebruik. Wil je dus een digitale foto voor iemand die óók op de foto staat, wees dan zo sportief en bestel gewoon een extra foto.

Bekijk hier de foto’s. Schrijf de nummers op van de foto’s die je (digitaal) zou willen hebben.

Je vult dan de nummers en de aantallen van de foto’s in op het BESTELFORMULIER.

Na verzenden van dit formulier krijg je van mij een e-mail met daarin de betalingsgegevens. Na betaling krijg je per e-mail een link toegestuurd waarmee je op jouw eigen pagina terecht komt. Deze pagina is met een wachtwoord beschermt. De pagina blijft een maand op mijn website staan. Daarna kun je alleen nog via e-mail een foto bestellen.
Mocht je in de buurt wonen, (Coevorden) dan mag je ook een afspraak maken om hierlangs te komen en de foto’s op halen met een usb stick o.i.d.
Veel plezier bij het bekijken van de foto´s.

Klik op een foto voor een vergroting of een dia show. Let erop dat je het nummer gebruikt dat onder de foto staat en NIET het ITEM nummer uit de diashow!!!


Terug naar boven
bestel formulier  Klik links om naar het bestelformulier te gaan